Child pages
  • VedleggsbrevComputerWorld
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Til alle javaBin medlemmer

javaBin ønsker i samarbeid med Computerworld å gi dette Java billaget av IT Karriere til alle våre medlemmer.

javaBin fyller i 2008 10 år, og kan se tilbake på et svært godt år. JavaZone 2008 ble større enn noen gang, mye på grunn av fantastisk innsats og engasjement fra mange av våre medlemmer. Allerede nå er planleggingen av neste års konferanse i gang, og dersom du ønsker å bidra, oppfordrer/utfordrer vi deg til å sende en mail til javazone@java.no. Gjennom vinteren og våren arrangeres flere samlinger, hvor man kombinerer planleggingen av nord-europas viktigste konferanse med sosiale aktiviteter. Vi i javaBin ønsker bidragsytere både på og bak scenen hjertelig velkomne.

I tillegg til å arrangere JavaZone ønsker javaBin også å fokusere på våre månedlige fagmøter i byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og på Sørlandet. Også disse møtene arrangeres av engasjerte javaBin-mennesker, som ønsker å bygge oppunder javaBins formål om å styrke og støtte kompetansen hos norske utviklere. Møtene er en arena for å dele erfaringer og informasjon, samt et sted hvor man kan knytte kontakter på tvers av firma og fagmiljø. Dersom du har et emne du ønsker å høre om, fortelle andre om, eller rett og slett diskutere på et møte, ønsker vi gjerne at du forteller oss dette på moter@java.no.

Som en avslutning på vårt 10 års jubileum feirer vi med gratis julebord i alle javaBin-byer. Agendaen vil være et kortere faglig foredrag og julemat. Du kan lese mer om møtested og tidspunkt for de ulike byene i denne utgaven av IT Karriere.

Mer informasjon om javaBin, JavaZone, månedsmøter og ikke minst dagsaktuelle nyheter finner du på www.java.no.

Med dette ønsker javaBin å takke alle våre medlemmer for innsatsen i 2008, og ser samtidig fram til et spennende 2009.

God jul!

Vennlig hilsen

javaBin

  • No labels