Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Status

OPPDATERT

Bli en av medlemmene i javaBin

javaBin er åpent for alle som vil være medlem. Man kan enten kjøpe personlig medlemskap selv eller få det sponset av sin arbeidsgiver.

Ved å kjøpe medlemskap så støtter man Java-miljøet i Norge og gjør det mulig for oss å arrangere medlemsmøter og JavaZone.

Pris

Medlemskapet i javaBin er inkludert i prisen på JavaZone-billetten din, så dersom du har kjøpt deg billett til JavaZone eller har fått dette av arbeidsgiver, så er du allerede medlem av javaBin for ett år.

Dersom du ikke skal på JavaZone kan du kjøpe et enkeltstående medlemskap. Pris for dette er 500,- for et 12-måneders medlemskap.

Aktive studenter med studentbevis kan søke om gratis medlemskap. Dersom du ønsker studentmedlemskap kan du sende en epost til medlemskap@java.no.

Gyldighet

Medlemskap gjelder fra dagen det kjøpes til samme dato neste år. Dette gjelder både JavaZone-medfølgende medlemskap og vanlige medlemskap.

Kjøp av medlemskap

Du kan kjøpe enkeltstående medlemskap: 

Kjøp enkeltstående medlemskap

Husk: Dersom du kjøper JavaZone-billett så følger medlemskapet med. Da trenger du altså ikke kjøpe et enkeltstående medlemskap.

Medlemsmøter

Kommende møter ligges på forsiden av når nettside: http://java.no/#meetup.

Der finner du også linker videre til meetup-sidene for hver region om du ønsker å følge en bestemt region.

Bli også en av de aktive i javaBin

Om du vil være en av de aktive i javaBin (også kjent som Helter), kan du melde din interesse i din region. Ta en titt her for mer informasjon om hvordan du kan bidra i javaBin. Som aktiv vil du som oftest kvalifisere til gratis billett til JavaZone og, ergo, gratis medlemskap.

Våre web-sider om dette tema

http://java.no/#membership

  • No labels