Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Status

OPPDATERT

Bli med og bidra til javaBin

I javaBin søker vi hele tiden nye ildsjeler som ønsker å være med og bidra til å gjøre brukergruppen bedre og på best mulig måte spre kompetanse i utviklerbransjen i Norge. Dersom du ønsker å være med, finner du på denne siden informasjon om hvordan du enkelt kan komme i gang.

Alle de som bidrar i javaBin kalles for helter (eller aktive).

Arrangere møter i javaBin

Det krever mye frivillig innsats for å arrangere møter i javaBin og holde organisasjonen i gang. Ønsker du å være med å arrangere javaBin-møter så vil vi gjerne høre fra deg! Vi har avdelinger i flere deler av landet, og alle er interessert i å komme i kontakt med deg. Dersom du er basert i Oslo, er du velkommen til å bli med oss hver tirsdag kl. 18:00 på Teknologihuset for å bidra!

Er du ikke i Oslo? Vi er også tilgjengelige på Slack, IRC (#java.no på EFNet) mens vi jobber, slik at du enkelt kan logge deg på og bidra. Du kan også finne en regionslag som er nærmere deg på våre nettsider: http://java.no/#locations.

Arrangere JavaZone

javaBin er arrangør av utviklerkonferansen JavaZone, og hver tirsdag samles vi på Teknologihuset kl. 18:00 for å jobbe med neste års konferanse. Ønsker du å bidra er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på javazone@java.no og vi inviterer deg gjerne med på arbeidsmøtene våre.

Programmere på prosjektene våre

javaBin drives av utviklere og det fører med seg at vi driver en rekke prosjekter - alle er Open Source og tilgjengelige på vår Github-konto: http://github.com/javabin

Du er hjertelig velkommen til å bli med på tirsdagsmøtene våre på Teknologihuset i Oslo, hver tirsdag kl. 18:00.

Distribuerte team og oppgaver

Er du ikke i Oslo? Vi er også tilgjengelige på Slack, IRC (#java.no på EFNet) mens vi jobber, slik at du enkelt kan logge deg på og bidra.

Du kan også finne en regionslag som er nærmere deg på våre nettsider: http://java.no/#locations. Ellers kan man også få en liten forsmak på noe av det vi jobber med her. Koden pleier vi å dele på GitHub.

Våre web-sider om dette tema

Web-sider: http://java.no/#contribute.